• Garagebedrijf Smit bestaat ruim 45 jaar en is sindsdien het betrouwbare adres voor het onderhoud en reparatie aan uw auto in de regio Oudega. In ons compacte deskundige team staat kwaliteit, maar ook persoonlijk contact hoog op de agenda. Wij denken graag met u mee en nemen graag de tijd voor u.

Sinds 1967
Garagebedrijf Smit te Oudega bedrijf bestaat sinds 1967. Onze eerste 2 jaar hebben wij doorgebracht in een pand op de Aldewei. Maar al snel bleek dat er een nieuwe weg om het dorp werd aangelegd. Nieuwbouw was toen de enige optie om aan de “grote” weg te kunnen blijven met een pomp station.

Reparatie en onderhoud auto
De werkzaamheden van Garagebedrijf Smit in Oudega bestaan hoofdzakelijk uit reparatie en onderhoud van alle merken personen- en bedrijfsauto´s, campers en caravans. Ook doen wij schadereparatie in eigen beheer (eigen spuitcabine en verfmeng installatie).

Airco service, APK en verkoop
Andere specialismen van Garagebedrijf Smit zijn: aircoservice, APK-keuring en verkoop van nieuwe en gebruikte wagens. Mochten wij niet de juiste auto voor u hebben staan, dan kunt u altijd een zoekopdracht bij ons plaatsen. Tevens verhuren wij sloepen (boten).

Benzinepomp en shop
We beschikken over een pompstation/shop voor de deur waar u dag en nacht kunt tanken. Alle type bankpassen worden geaccepteerd. Op de brandstoffen geven wij structureel 7 à 8 cent korting op de adviesprijs.

Loyaliteitskaart: tanken met extra korting
Garagebedrijf Smit is hoofdsponsor van voetbalvereniging de Wâlde. Wanneer u gebruik maakt van onze loyaliteitskaart steunt u de lokale voetbalvereniging en steunt u tevens u zelf! 0,5 cent per liter voor de club, 0,5 cent per liter voor u zelf!.  Vraag de loyaliteitskaart nu aan!

Copyright 2018 Garagebedrijf Smit - Design by Viwecom ICT Services